A legtöbb ember szerintem utálja a meggymagozást, így voltam ezzel én is, egészen a múlt hétig. Ekkor megtaláltam a legtökéletesebb módszert, nem kenem össze magam vele, nem kell vennem semmiféle szerkentyűt, és tökéletesen alkalmazható. Próbáld csak ki te is!
Miért is jó a meggy?
Termése különösen értékes, nyersen fogyasztják, főzve süteményekbe teszik, tartósítva a konzerviparban használják, bort és likőrt is készítenek belőle.
Jótékony hatásai
A meggy több féle gyógyhatással bír. Segíti a máj és a vesék munkáját, mert jótékonyan hat a vérre is. A meggyben sok B vitamin található, ami segíti az emésztőrendszer megfelelő működését, és az idegekre is jótékonyan hat, valamint a légzőszervrendszer gyógyulásában is és a meghűléses betegségek leküzdésében is segít.
Ajánlatos, ha valaki emésztő szervrendszeri panaszokkal küzd, mert a savanykás ízű meggy jótékonyan hat az emésztésre és a belek mozgására, mert megkönnyíti a gyomor munkáját, amitől az egész emésztés felgyorsul. Ezek mellett pedig még tisztítja is a beleket.
Ne tartsunk a meggytől, bátran termesszük a kertünkben, hiszen nem igényel sok törődést, de annál nagyobb kincset jelent számunkra.
Emellett nincs olyan ember, aki nem szereti szerintem, a tökéletes meggymagozás pedig elengedhetetlen számomra, nagyon örültem ennek a tippnek, remélem, neked is tetszeni fog. A következő oldalon megmutatom videón, mit kell tenned.