Ezt a trükköt nem sokan ismerik, én viszont már egy ideje csak így főzöm a krumplit, és sokkal finomabb, mint előtte, ajánlom mindenkinek, próbáld ki minél hamarabb!
Így főzd ezentúl a krumplit
Mindig is szerettem azokat a dolgokat, amik nem teljesen megszokottak, minden újdonságot szeretek kipróbálni. Van néhány olyan népi mesterfogás, amit mindenkinek csak ajánlani tudok, a most következő is ilyen. Régen imádtam nagymamám krumpliját, és sajnos nem kérdeztem meg tőle, hogy mi a titka, miért annyira egyedi és miért annyira finom.
Amikor ráleltem erre a szuper trükkre, visszaköszönt a múlt, végre ismét olyan finom volt a krumpli, mint gyerekkoromban, egyszerűen imádtam! Azóta csak így főzöm a krumplit, a következő oldalon található trükköt mindenkinek ajánlom, lapozz egyet és próbáld ki te is minél hamarabb!
Elkészítés
1. Tedd lábasba héjában a krumplit, önts rá annyi vizet, hogy épp ellepje.
2. Tégy a vizébe a són kívül egy kis cukrot is.
3. Ha megfőtt, öntsd le a vizet.
4. Pár percre tedd vissza a lángra a krumplival teli lábast.
5. Időnként rázogatva, szárítsd egyenletesen ki a krumplit.
Mesteri fogás, kis, egyszerű trükk, és a krumpli nagyságrendekkel lesz finomabb. Ne felejtsd el majd átadni a tudást a lányodnak vagy a menyednek!