Szinte biztos, hogy eddig te is rosszul hámoztad meg az ananászt, ne aggódj, az emberek 99 százaléka ugyanúgy csinálta, ahogyan te, még én is. Egészen addig, amíg meg nem láttam ezt a zseniális trükköt, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Az ananásszal mindig csak a baj van, a boltban kapható befőtt nem olyan finom, ha pedig meg kell hámozni, az hosszadalmas és bonyolult. Én eddig késsel levágtam egy darabot a héjából, ezzel az a baj, hogy a fél gyümölcs jött vele együtt és landolt a kukában…Rengeteg pazarlás, ráadásul rengeteg idő, mivel nem olyan könnyű belevágni az ananász héjába.
Szerencsére erre is van egy szuper megoldás, amit meg is mutatok nektek! Egy piaci árus videójára találtam rá pár hete, és ki is próbáltam azonnal, biztos vagyok benne, hogy neked is tetszeni fog! Az árus mindenféle előkészület nélkül, hihetetlen ügyességgel, nagyjából egy perc leforgása alatt az egész gyümölcsből gusztusos kis darabkákat, pazarlás nélkül! Nem kell hozzá semmi más, csak egy éles kés és egy kis gyakorlás, a következő oldalon megmutatom a videót is!